Gent: Lang verblijf of korte huur

Het Abrahams huis is zowel geschikt voor een kort verblijf als voor een lang verblijf in Gent. Het gemeubelde appartement (eigenlijk een historisch huisje met 2 verdiepingen) heeft een perfecte locatie in het centrum van de stad met zijn grachten, middeleeuwse gebouwen en een groot aantal toeristische en culturele attracties. De verbindingen met de universiteitscampus, de industriele zone en de administratieve centra zijn zeer goed.  Een tramhalte ligt op ca. 250m afstand.

Gemeubeld appartement te huur in Gent centrum voor kort verblijf of lang verblijf

Individueel gemeubelde appartement (3 verdiepingen) met eigen inkom, eetkeuken, woonkamer en slaapkamer met badkamer. De inkom geeft toegang tot de middeleeuwse wijnkelder die kan worden gebruikt als fietsenstalling. Ingerichte keuken met gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, strijkijzer en strijkplank. Toilet en bijkeuken. Woonkamer met televisie, internet aansluiting, muziek installatie en een klein terras. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Mogelijkheid voor een extra bed.

Gemeubeld appartement voor lang verblijf in Gent

Dit gemeubelde appartement is ideaal voor medewerkers van bedrijven die tijdelijk in Gent gedetacheerd zijn. Het huis is te huur voor termijnen gaande van enkele weken tot enkele maanden.

  • Inbegrepen: Wi-Fi, energie (water, elektriciteit en gas), bed- en badlinnen (1x / week)
  • Poetsdienst mogelijk.
  • Huisdieren zijn welkom zonder extra kosten. Mogen echter niet alleen gelaten worden in het huis.
  • Private parking mogelijk.

Sleutelwoorden: Verleng verblijf Gent – Lang verblijf Gent – Gemeubeld appartement Gent – Korte termijn huur Gent – Gemeubelde woning Gent .