Bed & Breakfast in Gent Centrum

B&B Gent “Abrahams Prinsenhof”  en de aanpalende vakantiewoning het “Abrahams huis” bevinden zich in een rustige straat in het hart van het historisch centrum van Gent, op nauwelijks 250 m van het Gravensteen,  het Patershol en de Graslei. Gastvrouw Myriame Dolders – kunsthistorica en professioneel gids – heeft de beide 18de-eeuwse panden recent gerenoveerd en heet er u van harte welkom.

De Bed&Breakfast biedt drie ruime comfortabele kamers met ontbijt aan. Alle kamers zijn uitgerust met hedendaags comfort en gratis draadloos internet. Aan de andere kant van de straat is er een privé parking, zodat u uw voertuig veilig en voordelig kan parkeren.

De vakantiewoning is ook geschikt voor lang verblijf in Gent.

Elke ochtend geniet u van de artisanale, regionale en verse producten die uw gastvrouw serveert bij het ontbijt.

Niet alleen om te overnachten in Gent of voor het bezoeken van de historische en hedendaagse stad is deze Bed & Breakfast goed gelegen, maar ook Brussel, Antwerpen, Brugge en de Belgische kust liggen in een straal van minder dan 60km. Een ideale uitvalbasis om Vlaanderen, Brussel en België beter te leren kennen.

B&B Gent Centrum - Bed and Breakfast Gent

Terug naar boven

B&B Gent – Wat onze gasten zeggen over Abrahams Prinsenhof:

“Prachtig gelegen vlakbij Gent centrum en het Gravensteen. Maar zodra je de Abrahamstraat in loopt, glijdt het stadsgewoel achter je weg en arriveer je in de rustige sfeer ‘het Prinsenhof’. De rode gevel van het pand op nummer 5 stamt uit 1730 straalt een warme gloed uit. Wanneer Myriame opendoet sta je in een ruime hal en word je direct door de eeuwen omarmd. Er zijn twee kamers: de Drie Torenkamer (waar je uitzicht hebt over de stad en de de beroemde torens) en de Bourgondische kamer op straatniveau. In de laatstgenoemde is er ook een aparte keuken en badkamer en uitzicht op het ultra-groene binnenplaatsje.

’s Ochtends ontvang je een ontbijt dat u elders in de stad niet beter zult vinden: alles biologisch en zelfgebakken. De kordate gastvrouw bemoeit zich alleen daarmee en kent alle leuke plekken van Gent (is zelf gids). Ze bewoont zelf de tussenverdieping en is voor vragen beschikbaar. Maar ze zal u verder met rust laten. Heel prettig. Gent is intens mooi en het verblijf in deze Bed and Breakfast maakte de stad nog mooier…”

22/6/15 – Odem1 – Den Haag – Tripadvisor

“Wij hadden dit adresje gevonden nadat we een B&B Gent Patershol hadden gezocht. Zijn ontvangen door een hele betrokken vriendelijke eigenaresse die ook zelf in het pand woont. Hebben heerlijk geslapen op de zolderkamer met krakende vloer. Ga er vooral heen als je van een charmant oud pand houdt, strak en stijf doen ze hier niet. Afspraak gemaakt over de ontbijt tijd, die stipt werd bezorgd. Heerlijk ontbijt voor twee net jus en een gebakken eitje en verse huisgemaakte producten. Locatie is dus perfect bij het centrum, alles op loopafstand. Ideale BnB om te overnachten in Gent”

15/3/15 – Mark T – Tripadvisor

Terug naar boven

Deze pagina – b&b Gent / gent goedkoop overnachten / goedkoop overnachten gent – is bijgewerkt op  7/9/2016.